Melem za ekcem

Home / Melem za ekcem
melem za psorijazu

Jedinstveni melem za ekcem


melem za psorijazu i ekcem

Nema specifičnog testa kojim se dijagnostikuje ekcem. Dijagnoza se obično zasniva na medicinskoj istoriji osobe i fizičkom pregledu. Faktori koji izričito navode na dijagnozu ekcema mogu da budu dugotrajan i ponovljen svrab, lična ili porodična istorija alergija i pojava simptoma u ranom dobu. Drugi faktori su pogoršanje simptoma nakon izlaganju određenim okidačima ili gore navedene pojave na koži.

Oboljenje se mora lečiti, kako bi barijera kože ostala intaktna a pacijentu se omogućio san bez mučnog svraba. Ipak, niti jedan od modaliteta lečenja nije u potpunosti uspešan. Najvažnije je stalno zamašćivanje kože emolijentima. Vreme provedeno u toplim kupkama mora biti što kraće. Neposredno nakon svakog tuširanja naneti mleko za telo. Restriktivne dijete često su kontraproduktivne i mogu dovesti do ozbiljnih deficita kod dece. U zavisnosti od oblika atopskog dermatita može se lečiti kortikosteroidnim i imunomodulatornim MELEM-om.

Zahvaljujući supstancama koje ubrzavaju razmenu materija, podstiču varenje i izbacivanje tečnosti, i svom širokom blagotvornom dejstvu, nas MELEM danas spada među najdragocenije prirodne lekove.

 • Uputstvo za upotrebu:
  Nanositi MELEM na obolelo mesto Jednom do dva puta dnevno. Od toga jednom obavezno pre spavanja.
  Nakon premazivanja dobro utrljati i ostaviti desetak minuta nepokriveno i onemoguciti dodir sa odecom.
  Nakon premazivanja ne tretirati obolelo mesto vodom i sapunom min. 8 sati.
  Za vreme terapije koristiti iskljucivo pamucnu odecu.
  Vreme trajanja tretmana kod Ekcema i Psorijaze min. 30 dana.
 • Prednosti u odnosu na druge preparate:
  Veoma brzo eliminiše bol, pecenje i svrab.
  Lako se apsorbuje i ispoljava jako antiflamatorno, antimikozno i antisepticko dejstvo.
 • Free Web Hosting